دوسین یا معجون سیاه دانه
دوسین یا معجون سیاه دانه؟
به نظر شما آیا دوسین با معجون سیاه دانه یکی است ؟
هر چند در برخی جاها معجون سیاه دانه و دوسین را یکسان می پندارند اما این دو محصول کاملا با یکدیگر متفاوت می باشد. دوسین ترکیبی از عسل و سیاه دانه خام است که به نسبت های مختلف با توجه به طبع افراد و فصول مختلف ترکیب می شود در حالی که معجون سیاه دانه پخته شده است و همین موضوع به هضم بهتر و بهبود مشکلات گوارشی کمک می کند. تفاوت دیگر اینکه ترکیبات معجون سیاه دانه با دوسین کاملا متفاوت است. معجون سیاه دانه یا ماجون ترکیبی از سیاه دانه، ارده، شیره خرما، هل، دارچین، زنجبیل و سایر گیاهان دارویی است. علاوه بر این طبع معجون سیاه دانه نیز بسیار گرم بوده و در درمان بیماری هایی مانند تقویت سیستم ایمنی، قوای جسمانی و جنسی، درمان سرد مزاجی، کمر درد، پا درد، روماتیسم، کنترل بیماری هایی مانند صرع و برخی سرطان ها، تقویت حافظه و سایر بیماری هایی که مربوط به طبع سرد بدن است استفاده می شود. تفاوت دیگر دوسین و معجون سیاه دانه در عامل ماندگاری است. معجون سیاه دانه چون پخته می شود در طول فرایند پخت روغن سیاه دانه و روغن ارده به دست می آید که از همین روغن جهت ماندگاری محصول استفاده می شود.
مشاهده می کنید که میان دوسین و معجون سیاه دانه تفاوت از زمین تا آسمان است.
اگر می خواهید بیشتر در مورد دوسین بدانید یک مطلب جداگانه در مورد دوسین نوشته ایم که می توانید مطالعه کنید :
دو سین : ترکیب سیاه دانه و عسل
با نایجلا روزت را بساز