کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه تمام روغنها چاق کننده بوده و همه به یک اندازه باعث چاقی میشوند، خاطرنشان کرد: روغن از هر نوعی که باشد چه حیوانی و چه نباتی، مایع یا جامد، از نظر چاق کنندگی مانند هم عمل میکنند و این که بگوییم مثلاً فردی با مصرف روغن زیتون در دوران رژیم درمانی چاق نخواهد شد تصوری اشتباه است.
شهرستانی با بیان اینکه یک قاشق روغن زیتون همانقدر اثر چاق کننده دارد که یک قاشق روغن حیوانی داشته، گفت: زمانی که از روغن مفید سخن میگوئیم آن روغن را نسبت به روغن جامد مقایسه کرده ایم و معنای سخن و منظور اصلی، کاربرد روغنی است که اسید چرب غیر اشباع دارد
وی چربی را در حد مصرف نرمال برای بدن مفید دانست و تاکید کرد: اگر شخصی چربی را از رژیم غذایی خود حذف کند قطعاً دچار مشکل خواهد شد زیرا بسیاری از ویتامینها محلول در چربی بوده و اگر چربی وجود نداشته باشد این ویتامینها جذب نمیشوند
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چربی میتواند از طریق روغنهای مفید وارد بدن شود، اظهار کرد: روغنهایی مانند کنجد، سیاهدانه، زیتون، آفتابگردان، کلزا، ذرت و سایر روغنهای گیاهی مایع، جز روغنهای مفید هستند اما توصیه میشود این روغنها به شکل متنوع استفاده شوند
شهرستانی با اشاره به اینکه هر کدام از این روغنها یک سری از اسیدهای چرب ضروری بدن را دارند، افزود: بنابراین بهتر است همه انواع آن به صورت پی در پی مورد استفاده قرار گرفته تا اسیدهای چرب متنوع مورد نیاز بدن تأمین گردد، به این صورت که اگر یکبار روغن کلزا استفاده شد در مرتبه بعد روغن ذرت و به همین ترتیب از انواع روغنهای مایع استفاده شود