معجون سیاه دانه لامرد ثبت ملی شد.

معجون سیاه دانه لامرد ثبت ملی شد.

نایجلا یه صبحانه مقوی

معجون سیاه دانه یا به عبارت بهتر ماجون که با تلاش های فراوان و همت جمعی از عزیزان در سازمان میراث فرهنگی کشور ثبت ملی شده است، افتخاری دیگر برای شهرستان لامرد واقع در جنوب استان فارس است. ماجون که دارای پیشینه تاریخی است از قدیم الایام در برخی محله های این شهرستان در فصل زمستان پخت و به عنوان اصلی ترین غذای صبحانه استفاده می شده است.

ماجون یا همان معجون سیاه دانه به دلیل داشتن ترکیباتی بسیار مقوی مانند سیاه دانه، ارده، شیره خرما، هل، دارچین و زنجبیل طبع بسیار گرمی داشته و در درمان بسیاری از بیماری ها مانند تقویت سیستم ایمنی، قوای جسمانی و جنسی، درمان کمر درد، پا درد و روماتیسم، کنترل بیماری هایی مانند صرع و برخی سرطان ها، بهبود مشکلات دستگاه گوارش، افزایش شیر مادران و به طور کلی بیماری هایی که مربوط به طبع سرد بدن است مفید می باشد. با توجه به اینکه پخت معجون سیاه دانه (ماجون) نیاز به مهارت و خبرگی بسیار زیادی داشته، افراد اندکی می توانسته اند آن را پخت کنند. مجموعه ی نایجلا با هدف معرفی و بازاریابی این محصول پر خاصیت در سال 1397 تاسیس شد و فعالیت خود را با تولید سنتی این محصول آغاز نمود. نایجلا که محصولی سالم، طبیعی، بدون مواد افزودنی و نگهدارنده است و توسط فروشگاه های ارگانیک در سرتاسر ایران عرضه می شود، توانسته است در کمتر از دو سال فعالیت، نمایندگانی را از تمام استان های ایران جذب نماید و این محصول بی نظیر را به هموطنان عزیزمان در سرتاسر ایران هدیه دهد.